La Generalitat ha d’acceptar l’ERTO a Fisersa

0
836

El vicealcalde, Pere Casellas, va celebrar que «sigui l’Estat qui assumeixi la part de sou dels treballadors afectats per l’ERTO»


El jutjat social 1 de Figueres ha donat la raó a l’empresa Fisersa de Figueres i ha deixat sense efecte la resolució d’inadmissió de Treball en relació a l’ERTO que va presentar durant la primera onada de la pandèmia i que afectava la meitat de la plantilla. La Direcció General de Relacions Laborals de la Generalitat no va admetre la sol·licitud en considerar que Fisersa estava classificada com una administració pública.

La resolució no és ferma i es pot interposar un recurs de súplica al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Fisersa, l’empresa municipal que s’ocupa del tractament i del subministrament d’aigua potable, el clavegueram, del tractament d’aigües residuals, del transport urbà, les zones blaves i verdes i del servei de grua de Figueres va presentar un ERTO per causa de força major durant el primer estat d’alarma per al personal que no podia realitzar les seves tasques de treball habituals. L’ERTO es va presentar d’acord amb el Comitè d’Empresa i afectava a la meitat de la plantilla (49 treballadors).

El vicealcalde, Pere Casellas, va celebrar que «sigui l’Estat qui assumeixi la part de sou dels treballadors afectats per l’ERTO».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li