La Fundació Dalí espera resultats positius el 2022

0
682

Fins a 30 de setembre, els Museus Dalí han rebut 275.734 visitants, un 60% més respecte a 2020


La dràstica política d’austeritat i canvis en la gestió que han permès millores en l’aprofitament dels recursos econòmics i humans, ha permès que la Fundació Gala-Salvador Dalí pugui fer un balanç positiu d’aquest 2021. Aquesta és una de les conclusions més rellevants que el president de la fundació, Jordi Mercader, va desvetllar davant del patronat ahir al matí.

La trobada també va servir per presentar el pla d’actuació amb el qual la Fundació Dalí vol obtenir resultats positius l’any 2022. Una estratègia pensada perquè «respongui als canvis profunds que s’estan produint en relació al consum cultural i al lleure. Cal adaptar la manera com s’ofereixen els continguts a un públic el comportament del qual ja no serà el mateix que abans de la pandèmia», ha assenyalat el president de la Fundació. Fins a 30 de setembre, els Museus Dalí han rebut 275.734 visitants, xifra que suposa un augment del 60% respecte a 2020 (172.538 visitants). Un fet que indica com «el públic ha abraçat amb renovada intensitat l’oferta cultural que els ofereixen els Museus Dalí i ha apreciat la seva condició d’espais segurs».

PREMIAT. El Teatre-Museu Dalí de Figueres ha rebut el prestigiós premi al Museu més rellevant en representació d’Espanya, en l’edició 2021 celebrada al Palau de Congressos de Sevilla. El premi s’atorga a partir de l’opinió dels visitants, que han votat a través de la plataforma Tiqets, web de ticketing especialitzada en turisme cultural. Els altres nominats en aquesta categoria eren el Siam Park de Tenerife, el Parc Güell i el Camp Nou, ambdós de Barcelona. El gener, el Teatre-Museu Dalí competirà amb els guanyadors dels altres països que han passat a la final per la mateixa categoria.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li