La formació i el treball, pal de paller de la Jonquera

0
1454

Cinc dels jugadors juvenils del club –Martí Costa, David Velandia, Jordi Casademont, Marc Darné i Oriol Martínez– faran la pretemporada amb el primer equip


 

La Jonquera ja ha començat el nou projecte 2018-2019. Un projecte que tindrà molt en compte el planter, ja que cinc dels jugadors juvenils del club –Martí Costa, David Velandia, Jordi Casademont, Marc Darné i Oriol Martínez– faran la pretemporada amb el primer equip, conjunt que afrontarà la segona temporada seguida a Primera Catalana. «El club inicia una nova etapa en la formació i la promoció dels joves valors del planter», explica el president del club, Josep Vilaplana.

Més enllà de l’aposta pels joves, el club també ha iniciat una consolidació del bloc del curs passat amb la renovació d’una bona part dels jugadors: Albert Moñino, Jorge Torres, Miquel Joan, Dani Lobato, Bruno Müller i Marc Bech. Tots ells compartiran vestuari amb Dani Muñoz, que torna després de la seva cessió al Palafrugell, i amb Sergi Barco, fitxat del Llagostera, però no així amb Guillem Cornellà, Fran Pérez i Genís Balaguer, que han causat baixa.

Pròximament, hi haurà més fitxatges. «La idea és fitxar gent de la província i també volem promocionar els joves de la demarcació. Iniciem un projecte basat en el treball, la formació i l’estima dels colors», diu Vilaplana.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li