La FOEG continua sumant donacions

0
778

Les empreses donen material, cedeixen habitatges i modifiquen la producció. Un exemple és Samar’t, a Vilafant, que ha canviat fins i tot les seves línies de producció basades en plaques de matrícules i ara està desenvolupant la fabricació de pantalles de protecció facial


Davant les dificultats actuals, les empreses de les comarques gironines porten dies mobilitzant-se i oferint el seu suport per poder superar la greu situació que ha causat la malaltia Covid-19. Diverses empreses integrants de la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona, FOEG, ja han fet donacions de material com ara màscares, guants, mànegues protectores, bates de protecció per al personal dels centres hospitalaris, etc.

Algunes, com és el cas de l’empresa Smar´t, a Vilafant, ha canviat fins i tot les seves línies de producció basades en plaques de matrícules, i ara està desenvolupant la fabricació de pantalles de protecció facial, que ja han estat provades amb èxit per personal sanitari.

Actualment, els propietaris i les empreses gestores d’apartaments turístics legals que integren l’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA) ha posat a disposició de les autoritats sanitàries i dels serveis socials dels ajuntaments més d’una cinquantena d’apartaments turístics a diferents poblacions de la demarcació, amb unes 200 places.

A part d’aquestes mesures, també s’hi han de sumar les 292 estades d’una setmana, que la Confederació de Càmpings del Mediterrani regalarà al personal sanitari, en la campanya «Dales un aplauso». Aquesta iniciativa vol premiar i agrair el comportament exemplar i l’actuació diària del personal mèdic dels hospitals i els centres sanitaris davant la crisi sanitària de la Covid-19.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li