La FOEG alerta que els ajuts del Govern deixen fora sectors clau

0
1352

La patronal diu que el paquet de mesures «no inclou sectors essencials de l’activitat econòmica, que tenen un gran pes a les comarques gironines»


La Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG) va alertar la setmana passada que les mesures econòmiques extraordinàries aprovades pel Consell de Ministres el passat 17 de març per fer front a la crisi sanitària del coronavirus «no inclou sectors essencials de l’activitat econòmica, que tenen un gran pes a les comarques gironines». En aquest sentit, la patronal es va sumar així a les reclamacions de Foment, que també va demanar noves mesures urgents, entre les quals hi ha la cotització zero per a autònoms i ajornaments de pagaments per al comerç, la restauració, l’hostaleria i els serveis, entre altres sectors.

En el comunicat, la FOEG recorda que a la demarcació hi ha actualment més de 60.000 autònoms i que la xarxa empresarial està formada per petites i mitjanes empreses. Al mateix temps, ressalta que el sector del comerç i el turístic «són un gran motor econòmic i en depenen també molts altres sectors». A banda, des de la patronal també es demanen mesures concretes i urgents per a les empreses dels sectors que, per decret, no tenen prohibida la seva activitat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li