La FiraVO es consolida, amb 17 concessionaris i 400 vehicles

0
791

Una de les novetats és que hi haurà un estand on es podrà vendre un cotxe sense haver-ne de comprar un altre


El Recinte Firal de Figueres tornarà a acollir, els dies 7, 8 i 9 d’octubre, la Fira del Vehicle d’Ocasió (FIRAVO), que enguany arriba a la 16a edició. Hi participaran 17 concessionaris, amb 400 cotxes. I com en edicions anteriors, juntament amb Fisersa, se sortejaran 17 vals d’un any d’aparcament gratuït a la zona blava de Figueres entre les persones que comprin un vehicle a la Fira.

Una de les grans novetats és que hi haurà un estand on es podrà vendre el cotxe sense la necessitat de comprar-ne un altre, amb valoració i pagament del vehicle al moment. I una altra novetat és que l’Ajuntament, La Cuina del Vent, Comerç Figueres i FIRAVO organitzen un sorteig a les xarxes socials amb un nou premi: una nit d’hotel per a dues persones, un sopar per a dues persones, un val de compra de 150 € als comerços de Comerç Figueres, dues entrades per al Museu Dalí i la cessió d’un cotxe elèctric per gaudir de l’Empordà tot el cap de setmana. En aquest sentit, la campanya de promoció del FIRAVO ha arribat fins a zones de la Catalunya central, al Maresme, al Vallès Oriental i a l’Àrea metropolitana Nord de Barcelona.

L’alcaldessa, Agnès Lladó, assegura que «és una fira consolidada a la ciutat de Figueres i un referent de la demarcació de Girona que genera un gran dinamisme econòmic a la ciutat». Per la seva banda, Xavi Vilanova, gerent de garatge central i Portaveu de FiraVO, afegeix: «Esperem un rècord de vendes i un gran volum de facturació ja que aquest any els expositors estaran repartits per tota la totalitat del recinte firal (6.000 metres quadrats)».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li