La Fira VO comptarà amb una quinzena de concessionaris, al Recinte Firal de la ciutat

0
1093

La fira automobilística s’instal·larà a Figueres els dies 2, 3 i 4 d’octubre i es podrà visitar de 10 a 20 h


Una de les fires que sí que es podrà celebrar enguany és la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres. La 14a edició del certamen automobilístic se celebrarà del 2 al 4 d’octubre, com en les passades edicions, al Recinte Firal de Figueres. L’actual regidora de Fires i Festes, Ester Marcos, detalla que és una fira que «genera dinamisme econòmic a la ciutat i per aquest motiu és important que la puguem celebrar. Aquest és un any marcat per la Covid-19, i des de l’Ajuntament de Figueres apostem per tirar-la endavant i perquè sigui un certamen segur».

LES XIFRES. En aquesta edició, la Fira del Vehicle d’Ocasió tindrà un total de quinze expositors, la majoria de Figueres, que representaran fins a 26 marques oficials automobilístiques. Com en altres anys, l’espai expositiu serà de 6.000 metres quadrats i l’entrada serà gratuïta. Tal com detallen des del consistori, «la FiraVO és una cita anual més que consolidada que cada any situa Figueres com a referent en el sector de l’automòbil».

L’HORARI. Els dies 2, 3 i 4 d’octubre, de 10 a 20 h, es podrà visitar la mostra de concessionaris que oferiran, segons apunten, «vehicles de primera qualitat, certificats i a preus molt competitius».

EL SORTEIG. Seguint la línia d’altres anys, des de l’Ajuntament de Figueres i per gentilesa de Fisersa, els dies de la fira es farà el sorteig «Aparca 1 any gratis». La persona guanyadora del sorteig, que es farà entre tothom qui adquireixi un vehicle de la fira, obtindrà una targeta que li servirà per aparcar gratuïtament durant tot un any a qualsevol zona blava de la ciutat de Figueres. Des del consistori expliquen que se sortejaran un total de quinze targetes, és a dir, una per cada expositor.

LES MESURES. Tal com detallen, l’Ajuntament de Figueres vetllarà perquè la FiraVO 2020 compleixi amb totes les mesures de seguretat sanitària establertes dins del perímetre de la fira, per controlar l’aforament i perquè es respectin les distàncies de seguretat i l’ús obligatori de mascareta. Cada expositor, per la seva banda, tindrà cura que per comprar els vehicles se segueixin totes les mesures de seguretat igual que es fa als concessionaris.

LA FIRA VO 2019. A la darrera edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de la ciutat de Figueres unes 10.000 persones van passejar-se per l’espai expositiu del Recinte Firal, i pel que fa als cotxes, es van vendre un total de 212 vehicles. Aquest volum de vendes va representar una facturació de 3.180.000 euros pels concessionaris assistents, una xifra una mica superior que en edicions passades.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li