La Fira del Vaixell tanca amb el 25% de les embarcacions venudes

0
1118

L’organització destaca la bona acollida que ha tingut la marca BMW, que ha participat per primer cop a la mostra i ha generat un gran interès entre els visitants


La 29a edició de la Fira del Vaixell d’Ocasió, que es va cloure diumenge a la marina d’Empuriabrava (hi estava oberta des del dissabte de la setmana passada), ha superat l’èxit dels anys anteriors. I és que segons les dades ofertes per les nàutiques participants, diumenge al migdia ja s’havien venut el 25% de les 400 embarcacions que hi havia exposades (és a dir, un centenar), i encara faltava conèixer el resultat de les altres reserves que s’havien anat pactant de paraula. En anys anteriors, el percentatge de vendes també havia rondat el 25%, però comptant-hi ja totes les transaccions posteriors.

Fonts de l’organització destaquen que amb aquesta edició s’ha constatat la tendència a la recuperació del mercat nàutic d’ocasió, que s’ha observat tant en l’increment de l’oferta (amb embarcacions de més eslora, milla zero, i també motos aquàtiques) com en el volum de les demandes generalitzades entre tots els professionals.

A més, també destaquen l’èxit que ha tingut la novetat d’enguany, que era la presència de la marca de cotxes BMW de Girona, que ha ampliat l’oferta de la fira al sector de l’automòbil i ha generat un gran interès entre el públic. Un públic que, seguint també la tendència d’edicions passades, ha vingut de tot Catalunya i també de França, ja que aquesta fira es considera la més important que se celebra a tot l’Estat en el sector del vaixell d’ocasió.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li