La Fira de la Rosa a punt per tornar a florir

0
490

Es tracta d’una celebració que torna després de la suspensió de l’any passat a causa de la pandèmia, i que ho fa amb el suport de 51 botigues que s’han unit a la campanya ‘Decora el teu aparador amb motius florals’


Aquest proper dijous 3 de juny, els carrers del centre de Roses tornaran a florir. Ho faran gràcies a les tradicionals catifes de Corpus amb què els establiments comercials els ornamenten durant la celebració de la Fira de la Rosa. Una celebració que torna després de la suspensió de l’any passat a causa de la pandèmia, i que ho fa amb el suport de 51 botigues que s’han unit a la campanya Decora el teu aparador amb motius florals. Aquest establiments obsequiaran els seus clients amb globus de la Fira de la Rosa.

També hi participen 17 restaurants del municipi, que del 3 al 17 de juny s’adhereixen a la campanya 1000 Roses a Roses, i convidar a dones d’arreu que es diguin Rosa, Rosita, Roser, Rosor o Rosó i els seus compostos o derivats, en qualsevol idioma, a degustar el Menú de la Rosa. A més a més, 12 bars i restaurants rosincs han ideat còctels florals inspirats en el món de la rosa. La novena edició de la Fira de la Rosa també obrirà una convocatòria a través de l’Instagram, amb un premi dotat de 300 €. Per participar, cal publicar fotografies amb l’etiqueta #FiraRosa2021.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li