La figuerenca Júlia Garriga, capitana de la selecció espanyola sub-14 de bàsquet

0
904

Júlia Garriga ha fet aquest estiu un pas més en la seva progressió dins el món del bàsquet. La jugadora figuerenca, tot i que establerta a Girona des dels 3 anys, s’ha estrenat en competició internacional amb la selecció espanyola sub-14, i ho ha fet en qualitat de capitana del combinat estatal. Cal destacar que l’altempordanesa també és la capitana de la selecció de Catalunya i de l’Uni Girona, en categoria infantil.
Garriga, de 14 anys, va prendre part entre el 15 i el 18 d’agost al tradicional Torneig BAM, que va tenir lloc a Sloven Gradenj (Eslovènia). La competició, de caire amistós i que any rere any reuneix diversos combinats europeus sub-14, va enfrontar l’equip espanyol amb les seleccions d’Itàlia, Israel, Eslovènia, Hongria i Croàcia. “Tenia moltes ganes que arribés el torneig, i a totes les jugadores ens feia il·lusió tenir l’equipació de la selecció”, comenta Júlia Garriga, que reconeix que participar al BAM ha estat “una experiència diferent a totes les que he viscut”.
La convocatòria per part de la Federació Espanyola de Bàsquet no ha estat una novetat per a la figuerenca, que des del 2011 forma part de l’Acadèmia d’Iniciació de la FEB. Però la gran diferència respecte de les estades amb la sub-12 i amb la sub-13 estatals és que, en aquesta ocasió, ha pogut competir en l’àmbit internacional.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li