La fibra òptica es posa en servei a 1.361 llars i comerços

0
610

La connexió avançada arriba a pràcticament tot el municipi i assegura una xarxa que suporta els augments de velocitat de transmissió, tant de pujada com de baixada, a mesura que els serveis i les aplicacions ho requereixin


 

Telefónica ha posat en funcionament un nou desplegament de fibra òptica a Portbou aquest setembre. En total, 1.361 llars i comerços del municipi transfronterer han entrat per primera vegada en cobertura d’aquest servei.

La connexió avançada arriba a pràcticament tot el municipi i assegura una xarxa que suporta els augments de velocitat de transmissió, tant de pujada com de baixada, a mesura que els serveis i les aplicacions ho requereixin. Un 86% dels portbouencs disposen ja de la nova tecnologia, que suposa l’accés a una millor connectivitat davant la demanada de tràfic de dades. La fibra òptica des de la central fins a la llar o el negoci és actualment la tecnologia de connectivitat fixa més avançada del mercat. La posada en marxa del servei permetrà a Portbou posicionar-se de manera avançada a l’entorn digital post-Covid.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li