La Festa Major de Roses es tanca amb molt bona acollida

0
691

El programa ha pogut recuperar enguany un important nombre d’activitats que han retornat l’essència festiva i popular a la festa rosinca


Després de 10 dies de celebració Roses ha tancat la Festa Major amb un balanç molt positiu tant pel que fa a públic assistent com al desenvolupament de les diferents activitats. Una trentena de propostes, adaptades al compliment de les mesures sanitàries establertes en cada cas per la pandèmia i pensades per a tots els públics. El programa ha inclòs concerts a la Ciutadella, activitats infantils i familiars, exposicions, presentacions de llibres, visites guiades, activitats esportives, audicions de sardanes i havaneres, mostra de cultura tradicional, el lliurament de la Dracma de Plata i la instal·lació de les fires d’atraccions, que han tingut una gran acollida per part del públic, el qual ha omplert el 100% de l’aforament en quasi la totalitat d’actes.

L’alcalde de Roses, Joan Plana, opina que bona part d’aquest èxit respon a «l’esforç molt important per tal de mantenir una festa major adaptada a les circumstàncies i on tothom pogués gaudir amb una oferta cultural i festiva feta per als diferents públics i de qualitat. Tot i no ser encara una festa major normal, sí és un passet més cap a la normalitat. Calia fer aquest esforç per tot el que aporta a les persones, tant a nivell social com psicològic, comprovar que mica en mica anem avançant cap a una recuperació».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li