La Federació d’Hostaleria i Grup Simon Assessors renoven l’acord de col·laboració

0
1771

L’entitat ha renovat el conveni de col·laboració en l’oferta de valor als associats de les 11 associacions membres


Antoni Escudero, President de la Federació d’Hostaleria de les Comarques, i Jordi Simon, CEO de Grup Simon Assessors, renoven l’acord de col·laboració en l’Oferta de Valor a les més de 1.550 empreses associades a les 11 associacions membres de la Federació. El conveni se centra en la prestació de serveis professionals d’alt valor als empresaris d’hostaleria a través de la innovadora gamma de productes PackSolutions (fiscal, laboral, comptable, jurídic), PackBlindatge (blindatge futur de l’empresa i successió) i Business Support Consultants (consultors d’ajuda a l’empresa i lloguer de serveis de directius).

Durant la signatura, Antoni Escudero va anunciar que enguany la Federació celebra els 40 anys de la seva constitució i que en els darrers anys l’entitat ha incrementat el seu potencial, gràcies a convenis de col·laboració com el de Grup Simon. Així mateix, va dir que era important que els empresaris federats tinguessin una assessoria referent a la província, com ho és Grup Simon amb 6 oficines per a tot el territori.

Jordi Simon va manifestar sentir-se molt orgullós de la renovació de la confiança i de l’acord entre la Federació i Grup Simon Assessors. Va expressar que “això suposa obrir una nova etapa de fort compromís en l’oferta de nous serveis especialitzats en el sector de l’Hostaleria i dirigits a cobrir totes les necessitats de les 11 associacions i més de 1.500 empreses federades”.

Grup Simon Assessors. Grup Simon ha consolidat una experiència de 60 anys, amb un ampli equip de més de 50 professionals i una xarxa de sis oficines (que estan ubicades a Figueres, l’Escala, Girona, Cassà de la Selva, Caldes de Malavella i Barcelona). Aquesta és la seva garantia de servei i professionalitat, per tal d’assolir, com esmenta l’eslògan del grup: “La tranquil·litat d’estar ben assessorat”.

FEDERACIÓ D’HOSTALERIA DE LES COMARQUES DE GIRONA. La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona està formada per onze associacions comarcals o locals: l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà; el Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar; la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre; l’Associació d’Hostaleria, restauració i turisme de Girona; l’Associació d’Hostaleria de Blanes; l’Associació d’Hostaleria de la Selva; l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa; l’Associació d’Hostaleria del Ripollès; l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya; l’Associació d’Hotels i Càmpings de Cerdanya, i l’Associació de Turisme Rural Girona.

Les onze associacions tenen associats des d’hotels, hostals i càmpings, fins a restaurants, bars i cafeteries, passant per sales de festa o cases de turisme rural, entre altres. La Federació compta avui amb més de 1.550 empreses federades.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li