La Federació Catalana de Futbol aprova retornar a la competició el 5 i 6 de desembre

0
688

Aquesta és la intenció de l’ens federatiu, que ho va aprovar en la reunió celebrada la setmana passada per la Junta, tot i que l’evolució de la pandèmia marcarà les pautes


El futbol territorial, aturat des de fa unes setmanes a causa de les noves restriccions de la Generalitat per contenir la Covid-19, podria retornar el cap de setmana del 5 i 6 de desembre. Si més no, aquesta és la intenció de la Federació Catalana de Futbol, que ho va aprovar en la reunió celebrada la setmana passada per la Junta Directiva de l’ens federatiu.

Això sí, tal com remarca el comunicat, el retorn serà factible sempre que «ho permeti la normativa i les restriccions aplicades a la pràctica esportiva federada no vagin més enllà del 23 de novembre».

L’objectiu, si aquest context es manté, és que els equips disposin, per tant, d’un marge superior als 10 dies per dur a terme sessions d’entrenament, període que també ha de servir per constituir grups estables i permanents abans del retorn de la competició.

D’altra banda, la reunió també va servir perquè el president de federatiu, Joan Soteras, presentés la proposta de bonificar part de les quotes als afiliats, en el cas que la competició quedi alterada per qüestions derivades de la Covid-19.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li