La DO Empordà rep el local de la plaça del Sol que utilitzarà com a seu durant 5 anys

0
679

En els últims mesos s’ha fet una reforma, tant exterior com interior, de l’edifici que havia sigut l’Oficina de Turisme


L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha lliurat les claus de l’antiga seu de l’Oficina de Turisme de la plaça del Sol al president de la DO Empordà, Xavier Albertí. I és que tal com ja havia avançat HORA NOVA, l’Ajuntament ha cedit el local a la DO perquè sigui la seva seu durant 5 anys.

Perquè això sigui possible, en els últims mesos s’hi ha fet uns treballs de reforma que han permès conservar la forma arrodonida característica de l’equipament. Les obres s’han fet en dues fases. S’han rehabilitat l’exterior i la façana per millorar-ne la imatge, s’ha condicionat l’accessibilitat amb rampes, s’ha millorat la fusteria exterior, i s’ha senyalitzat l’edifici. Pel que fa a l’interior, s’ha condicionat tot l’espai. Les reformes han rebut una inversió de 115.000 euros.

El canvi de seu permetrà a la DO Empordà disposar de més espai i portar-hi a terme activitats de cara al públic per donar a conèixer els vins empordanesos, així com tenir més visibilitat.

Durant l’acte de lliurament de les claus, que es va fer divendres, l’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, va dir: «És un gran dia per la ciutat de Figueres. Cedim aquest espai per donar visibilitat i per promocionar el producte de proximitat que ens diferencia, que és el vi i l’oli de l’Empordà. Estem a la seva disposició per a tot el que necessitin. El que vol evidenciar és aquesta complicitat en què el producte referent i singular ens ha d’ajudar a repensar el model turístic de la ciutat de Figueres i de la comarca de l’Alt Empordà».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li