La dansa i les arts del moviment com a proposta cultural a Figueres

0
992

Enguany se celebra la quarta edició del festival Agitart, que tornarà a transformar Figueres en  un escenari d’espectacles i tallers


El festival de dansa de Figueres, AGITART, torna a transformar la ciutat en un escenari per espectacles, cinema de dansa, tallers per a la comunitat i classes per a professionals, entre altres activitats. L’objectiu principal del Festival AGITART és apropar la dansa i arts del moviment trencant les barreres entre el públic i els artistes; amb la intenció d’oferir una proposta cultural i artística a la ciutat de Figueres.

IV EDICIÓ. El tret de sortida serà el 6 de juliol i el certamen s’allargarà fins al dia 8. Enguany, el festival ofereix més de 24 propostes artístiques d’alta qualitat; de les quals 13 són nacionals, 7 internacionals i la resta locals. Aquestes transcorreran a diferents espais: La Rambla, la plaça Josep Pla, La Cate i el teatre El Jardí. Una de les novetats d’enguany és que al certamen de la dansa s’hi han incorporat diverses xarxes i entitats culturals. Entre aquestes, la xarxa estatal de festivals de dansa Red acieloabierto, que tal com informen des d’Agitart, “ens ha obert les portes a la dansa professional d’Espanya”; la Plataforma Arts de Carrer, que “ens ha permès un gran treball en xarxa amb festivals d’arreu de Catalunya”; el segell EFFE (Europe for Festival Festival for Europe).

TALLERS PROFESSIONALS. D’altra banda, per als ballarins i coreògrafs professionals, del 3 al 7 de juliol, tindrà lloc la segona edició de diversos workhops d’estiu que seran impartits per artistes de renom internacional.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li