La Cursa del Fau s’adapta a la Covid

0
1278

Enguany es realitza una cursa lliure virtual amb l’aplicació Strava, amb dos recorreguts diferents de 8 quilòmetres: una cronoescalada o una volta circular a l’Arnera


La pandèmia mundial provocada per la Covid-19 no ha impedit que el Centre Excursionista Maçanetenc organitzi la tretzena edició de la Cursa del Fau, una prova que, això sí, arriba enguany adaptada a les exigències que imposa el coronavirus.

Així doncs, la prova d’enguany és una cursa lliure virtual que es pot realitzar des de diumenge passat, dia 26 de juliol, fins al 16 d’agost. Els participants podran escollir entre dos recorreguts diferents: una cronoescalada fins al Fau de 8 quilòmetres o bé una volta circular de l’Arnera, amb la mateixa distància. Tal com assenyala l’organització, els corredors i corredores podran fer tantes vegades com vulguin el circuit, ja que finalment es comptabilitzarà el seu millor temps a l’aplicació Strava com a resultat final.

Els inscrits a la prova –6 euros els socis del club i 8 euros els no socis– rebran com a obsequi una cinta pel cap, a més de vals de regal bescanviables per una consumició als bars i restaurants del municipi.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li