La Cursa del Fau celebra la 14a edició amb 550 participants

0
1189

A la prova dels 21km els vencedors van ser Miquel Cruz i Abril Torrent, mentre que a la cursa dels 9km van guanyar Sergi Crespo i Aina Cusí


El passat diumenge, 8 d’agost, Maçanet de Cabrenys va celebrar una nova edició, la catorzena, de la seva Cursa del Fau. La prova, organitzada pel Club Excursionista Maçanetenc i que transcorre al llarg del terme municipal, va ser tot un èxit, després d’acollir al voltant de 550 participants repartits en les dues proves: la cursa per Fonfreda, de 21 quilòmetres de distància i 1100 metres de desnivell, i la prova anomenada «Entre Aigües», de 9 quilòmetres i 400 metres de desnivell. A la prova llarga, els vencedors finals van ser Miquel Cruz —que també va guanyar l’edició adaptada de l’any passat— i Abril Torrent, mentre que al traçat de 9 quilòmetres es van imposar Sergi Crespo i Aina Cusí.

NOVA CURSA. I d’una cursa consolidada a una altra que s’impulsarà a partir d’aquest any, concretament, a la tardor. El pròxim 10 d’octubre se celebrarà la primera edició de l’Olla de Tapis (de 21 km i 8 km), organitzada pel Club Tramuntana Xtrem.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li