La cursa de Sant Josep, pendent de les obres

0
1444

Les obres a indrets com el carrer de la Jonquera fan que des de l’organització, l’Associació Amics de Sant Josep, treballin per trobar alguna variant que els permeti completar el traçat sense problemes


 

La Cursa Urbana de Sant Josep, de Figueres, arriba aquest diumenge a la novena edició, un aniversari que ara per ara té alguns misteris per resoldre. El més significatiu forma part de la logística: les obres a indrets com el carrer de la Jonquera fan que des de l’organització, l’Associació Amics de Sant Josep, treballin per trobar alguna variant que els permeti completar el traçat sense problemes. «A l’últim moment mirarem què és el que no hi ha aixecat, la veritat és que les obres ens estan fastiguejant molt», expliquen des de l’entitat.

El que sí que tenen molt clar a hores d’ara és que el recorregut d’enguany continuarà esmunyint-se a l’interior de la capital alt-empordanesa. El canvi de plantejament –abans la prova es veia molt per fora de Figueres– va arribar l’any passat, quan les obres a la plaça del Sol van incentivar un gir urbà del traçat. «La gent va acabar molt contenta amb el circuit planer i aquest any volíem repetir el mateix recorregut, però les obres ens hi faran introduir alguna modificació», detallen des de l’associació.

La cursa, on s’estima que hi haurà uns 400 participants, com l’any passat, arribarà acompanyada d’altres activitats, com una xocolatada o un sorteig de premis.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li