La Cursa de la Dona de Figueres manté el rumb

0
1976

La marea rosa celebrarĂ  enguany la tercera ediciĂł i reunirĂ  com a mĂ xim 5.000 corredores el proper 11 de novembre


 

Encara queden unes quantes setmanes per arribar al diumenge 11 de novembre, però la Cursa de la Dona Vila de Figueres ja ha iniciat el compte enrere. Concretament, ho va fer dimarts passat, dia 31 de juliol, quan el Grup Iris, l’organitzador de l’esdeveniment solidari, va obrir les inscripcions en línia, uns registres que també es podran fer físicament a la botiga Valosport, ubicada ara al carrer Ample de la capital alt-empordanesa.

L’obertura de les inscripcions a través de la xarxa ha vingut acompanyada, a més, de tot un rebombori intern que ha portat de bòlit l’organització del Grup Iris. Fa un parell de setmanes, la Fundació Catalunya-La Pedrera va comunicar a l’entitat que tancava les seves instal·lacions i que, per tant, l’associació havia de buscar amb urgència, amb pocs dies, un nou local. Finalment, el treball ha donat els seus fruits i el Grup Iris disposa d’un nou espai que, malgrat haver d’habilitar-se amb diferents treballs, s’espera que es pugui inaugurar a finals de setembre.

POCS CANVIS. L’edició d’enguany, la tercera, no presentarà canvis en el recorregut, tot i que no es descarten modificacions en un futur. Una d’aquestes, que es valorarà en el seu moment, és la que va avançar a HORA NOVA el nou president de la Unió Esportiva Figueres, Narcís Bardalet, que va manifestar el seu desig que algun dia la marea rosa comenci o acabi a l’estadi de Vilatenim. «Ara mateix ho veig poc viable però no em nego a res, totes les idees són molt benvingudes», explica la presidenta del Grup Iris, Lídia Albert.

Albert també assenyala que la xifra d’inscrites d’aquest novembre mantindrà el topall de l’any passat: 5.000 corredores solidàries. «L’any vinent incrementarem de ben segur aquesta xifra de corredores. Volem que l’edició d’aquest 2018 sigui per consolidar la cursa i per reforçar els seus dos objectius: un de solidari, que ens permet impulsar moltes activitats amb els diners recaptats, i un altre d’esportiu, que serveixi per conscienciar la gent dels beneficis de l’esport».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li