La Cursa de la Cirera bufa deu espelmes

0
905

La prova, que es fa aquest diumenge, tornarà a exhibir el format habitual després de dues edicions marcades per la pandèmia de la covid-19


El municipi de Terrades celebrarà aquest pròxim diumenge, 5 de juny, la desena edició de la Cursa-Marxa de muntanya Cirera de Terrades, una prova que tornarà a exhibir el format habitual després de dues edicions marcades per la pandèmia de la covid-19. La prova, organitzada per l’Ajuntament de Terrades amb la col·laboració de l’Associació Aferrats, l’associació per al Foment de l’Esport Recreatiu, tindrà enguany una novetat remarcable: el retorn de dos recorreguts, amb l’aparició de nous trams de la distància llarga de 19 quilòmetres. Aquest recorregut arribarà amb modalitat de cursa, mentre que l’altra distància, de 13 quilòmetres, serà més assequible pels corredors i corredores novells i també es podrà fer caminant per qui ho desitgi.

L’horari de sortida serà a dos quarts de vuit des del Refugi dels Caçadors, i al llarg de l’itinerari hi haurà quatre punts d’avituallament amb líquids i sòlids (19 quilòmetres) i dos punts (13 quilòmetres). Al finalitzar la cursa hi haurà un entrepà de botifarra a la brasa –amb opció d’entrepà vegà–, beguda i cireres de Terrades, així com obsequis commemoratius per a tots els participants –un clauer i una samarreta–.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li