La cruïlla de l’N-260 amb la variant d’Ordis protagonitza un accident cada setmana

0
986

La variant d’Ordis i Borrassà -que connecta directament l’N-260 amb l’N-II i el Cinturó de Ronda de Figueres- ha vist en pocs anys incrementar de forma notable el pas de tot tipus de vehicles, des de turismes fins a camions, per evitar, així, passar per l’interior de la capital de la comarca i guanyar en temps i mobilitat.
La cruïlla amb la N-260 -a l’alçada del terme municipal de Navata- ha esdevingut, però, cada cop més conflictiva i, segons l’alcalde, Jaume Homs, “hem arribat a comptabilitzar una mitjana d’un accident de circulació setmanal. Per sort, no ha passat res greu, però la situació havia esdevingut insostenible”. Ell mateix va ser víctima d’un d’aquests accidents.
Les reiterades queixes de l’Ajuntament davant el Ministeri de Foment han donat el seu resultat, fa poques setmanes, amb la instal·lació d’una sèrie de mesures correctores a la cruïlla. En concret, s’ha senyalitzat una reducció de la velocitat en aquell tram -no es pot anar a més de 80 per hora-, s’han millorat els indicadors horitzontals i verticals de la illeta i s’han instal·lat unes balises que delimiten més bé l’entrada i la sortida de la variant.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li