La creació del cos de vigilants municipals haurà d’esperar

0
1160

La previsió era contractar sis persones com a vigilants, però la reducció dels fons destinats a formació i ocupació, de moment, no ho permetran


El govern de Figueres té la intenció de complementar la plantilla de la Guàrdia Urbana amb la creació d’un cos de vigilants municipals. Aquesta opció, però, haurà d’esperar perquè hi hagut una retallada de subvencions del SOC. La previsió era contractar sis persones com a vigilants, però la reducció dels fons destinats a formació i ocupació, de moment, no ho permetran. El regidor de Serveis Socials, Empresa i Ocupació, Jesús Quiroga, va informar que Figueres optarà a aquestes subvencions del SOC quan es tornin a convocar.

Mentrestant, la regidoria de Seguretat treballa per tenir més efectius patrullant al carrer amb un canvi de quadrant de la Guàrdia Urbana. Actualment, amb poc més de 70 agents, Figueres té sis escamots al carrer. Es planteja tenir-ne cinc, però amb més agents, En concret, cinc més cada dia. El regidor de Seguretat, Pere Casellas, espera poder comptar amb 13 agents més d’aquí a un any i acostar-se als 80.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li