La Costa Brava rebrà 425.000 € per a projectes pesquers

0
1137

Els àmbits d’actuació a la comarca per als projectes són els municipis pesquers de Llançà, el Port de la Selva , Cadaqués, Roses i l’Escala


 

El Grup d’Acció Local Pesquer (GALP) Costa Brava ha seleccionat 20 projectes que aquest 2019 rebran ajuts per al desplegament de la seva Estratègia de desenvolupament participatiu (EDLP) en el territori pesquer. Les subvencions estan cofinançades amb fons de la Unió Europea (85%) i la Generalitat (15%). Es tracta de 361.000 euros d’ajuts, però el pressupost total és de 425.000 euros. La part d’ajuts que resta estarà finançada pels promotors de les iniciatives.

Els àmbits d’actuació a la comarca per als projectes són els municipis pesquers de Llançà, el Port de la Selva , Cadaqués, Roses i l’Escala. Les iniciatives seleccionades tenen relació amb la promoció de la indústria conservera i transformadora; la protecció de la biodiversitat, sinergies amb el turisme, la cultura i l’esport i la formació del sector.

L’Associació GALP Costa Brava es va crear el 2016 i agrupa 11 dels 20 municipis del litoral gironí. S’encarrega de gestionar els ajuts del Fons Europeu destinats al desenvolupament local del territori pesquer de la Costa Brava. Ho fa a través de l’Estratègia de desenvolupament local participativa 2021-2023.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li