La Costa Brava nord clou el mes d’agost amb un 80% d’ocupació

0
1187

El president de la Federació d’Hostaleria de les Comarques Gironines, Antoni Escudero, remarca que la temporada estiuenca d’aquest 2021 ha estat «estranya» perquè s’han viscut molts «daltabaixos» pel que fa a les reserves


Els establiments turístics de la zona nord de la Costa Bravahan tancat l’agost amb una ocupació mitjana del 80%, un percentatge positiu si es té en compte que la mitjana, amb relació al total del litoral gironí, ha estat del 77%. No obstant això, les xifres registrades enguany se situen molt per sota del que era habitual abans de la pandèmia.

El president de la Federació d’Hostaleria de les Comarques Gironines, Antoni Escudero, remarca que la temporada estiuenca d’aquest 2021 ha estat «estranya» perquè s’han viscut molts «daltabaixos» pel que fa a les reserves. En aquest sentit, Escudero detalla que «la gent tenia moltes ganes de sortir» i això s’ha notat en l’actitud dels visitants, però també subratlla que han fallat dos mercats clau per al territori gironí: el francès —que representa la meitat dels visitants estrangers que venen a la demarcació— i el britànic. No obstant això, el president de l’ens federatiu apunta que els empresaris han aprofitat l’estiu per «pagar despeses i agafar treballadors fixes discontinus».

De cara al setembre, Escudero preveu que les ocupacions segueixin un bon ritme, tot i que augura que no estaran a nivells de ple estiu.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li