La Convenció de la Premsa Comarcal, a la Jonquera

0
1387

El 8 de juny, HORA NOVA coorganitza la convenció juntament amb el portal InfoJonquera i l’Associació Catalana de Premsa Comarcal


Aquest dissabte se celebrarà la 12a Convenció de la Premsa Comarcal i la 37a Assemblea de la l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) als porxos de Can Laporta, a la Jonquera. L’Assemblea ordinària de l’ACPC tindrà lloc al matí (10.35 h) després de la recepció de l’alcaldessa en funcions de l’Ajuntament de la Jonquera, Sònia Martínez Juli. La 12a Convenció començarà amb la salutació de Francesc Fàbregas Bonet, president de la Premsa Comarcal (11.55 h) i, tot seguit, es donarà el veredicte del 10è Premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal, promogut per l’ACPC i la Xarxa Vives d’Universitats, amb el patrocini de CaixaBank.

PONÈNCIES I TAULES RODONES. El programa començarà amb la taula de debat «Premsa i informació comarcal: l’estat de la situació a la Catalunya Nord» (12.15 h), moderada per Josep Puigbert, director de la Casa de Cultura de la Generalitat a Perpinyà, i amb la participació d‘Albert Noguer, director de Ràdio Arrels, Antoine Gasquez, director de la Semaine du Roussillon, i Fabien Palem, periodista.

En acabat, es proposa la ponència «Premsa comarcal, la història com a mirall de futur» (13 h), a càrrec de Jaume Guillamet, doctor en Història Contemporània, catedràtic de Periodisme de la UPF.

Tancarà el programa de xerrades «Intel·ligència emocional & comunicació» (13.30 h), a càrrec de Joan Carles Folia Torres, mestre, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i Esport, coach i especialista en comunicació.

DINAR I PREMIS. Posteriorment, a un quart de tres de la tarda, en el Bufet Libre Gran Jonquera, situat a l’Outlet & Shopping, se celebrarà el dinar de cloenda i es lliuraran els vuitens Premis Premsa Comarcal.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li