La construcció del pavelló incrementa en un 20% el pressupost de Vilafant al 2011

0
641

L’alcaldessa de Vilafant, C onsol Cantenys, ha deixat clar que “tot i aquest increment del 20%, en el pressupostos d’inversions, no hem incrementat l’endeutament municipal. Es tracta de la segona fase de la construcció del pavelló poliesportiu que ens ve subvencionat íntegrament per la Generalitat. El mateix passa en altres obres d’urbanització”.
El pressupost és va aprovar dimecres passat amb els vots a favor de l’equip de govern i el del regidor del ViU, Josep Serra. CiU es va abstenir. El pressupost municipal puja, en total, a 6.444.738 euros, un 19,34% més que l’any anterior. En concret, el pressupost ordinari és de 3.520.749 euros, uns 20.000 menys que l’any passat, mentre que les inversions pugen a 2.923.749 euros, un milió més que en l’exercici anterior.
Cantenys ha remarcat que “el regidor Josep Serra ha fet aportacions constructives al pressupost, tot el contrari que els regidors de CiU, que es van abstenir, i que no han fet cap aportació ni han participat en el procés d’elaboració del pressupost que l’actual equip de govern va iniciar fa un mes i mig, al qual es va convidar a participar de forma activa a tots el grups municipals”

CONTENCIÓ. La previsió pressupostària de l’ exercici 2011, tan de despeses com d’ ingressos ve marcada “per un conjunt de circumstàncies entre les quals predomina la clara contenció dels ingressos corrents com a font de finançament del pressupost ordinari, atès que les ordenances fiscals per l’any 2011 s’han realitzat amb una clara i contundent paralització de la pressió fiscal al contribuent en un exercici de contenció fiscal per pal·liar els efectes de la crisi i estimular l’economia municipal”, ha explicat l’alcaldessa socialista.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li