La construcció del nou Logis Empordà, a vista d’ocell

0
593

Les obres que la constructora Sacyr està desenvolupant al hub logístic ja són una evidència, tenint en compte que els treballs ja estan removent terres, alçant grans columnes de formigó i urbanitzant els accessos


L’arribada d’Amazon, que és la primera gran empresa que comença a construir la seva nau al nou centre logístic de Logis Empordà, transformarà completament la imatge de la zona, almenys vista des de l’aire. Així ho demostren les imatges preses aquesta setmana des d’una avioneta que ha sobrevolat l’espai.

Recordem que el macrocentre està ubicat en uns terrenys de 85.000 m2 i també servirà a la companyia estatunidenca per proveir França. Les obres que la constructora Sacyr està desenvolupant al hub logístic ja són una evidència, tenint en compte que els treballs ja estan removent terres, alçant grans columnes de formigó i urbanitzant els accessos. I un gran cartell a l’entrada dels terrenys anuncia les obres promogudes pel fons d’inversió Eurofund i el grup Logistics Capital Partners.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li