‘La Comunitat’ d’Empordoneses aterrarà a Roses

0
1354

La inauguració serà aquest dissabte a les vuit del vespre, a la sala Ca l’Anita, i comptarà amb la presència de Montse Mindan, alcaldessa de Roses; Pilar Farrés, coordinadora d’Empordoneses, i Enric Tubert, comissari de la mostra


Amb motiu de la celebració de la desena edició del cicle fotogràfic Empordaneses, es presentarà una mostra col·lectiva que recull la una selecció retrospectiva de 12 peces de diferents artistes i disciplines amb algunes de les obres més destacades que s’han pogut veure al llarg de les nou edicions anteriors. La inauguració serà aquest dissabte a les vuit del vespre, a la sala Ca l’Anita, i comptarà amb la presència de Montse Mindan, alcaldessa de Roses; Pilar Farrés, coordinadora d’Empordoneses, i Enric Tubert, comissari de «La Comunitat». Els artistes que exposen obra són Laia Bedòs, Adrià Ciurana, Narcís Coderch, Narcís Costa, Alex G. Cuadras, Antoni Federico, Ramon Fort, Manel Gràvalos, Claude Lambert, Núria Surribas, Alicia Viñas i Juanjo Viñuela.

L’espai també comptarà amb la instal·lació «La Comunitat», obra de Pilar Farrés, en què es convida a entrar en un habitacle amb més de 260 retrats fets pel fotògraf Àngel Reynal a molts dels protagonistes que han format part del cicle al llarg de la darrera dècada, siguin artistes, patrocinadors o audiència.

Aquesta instal·lació és el resultat de sis mesos de feina en què Farrés i Reynal van celebrar diverses convocatòries públiques per fotografiar a tots aquells que d’una manera o altra havien format part d’Empordoneses al llarg dels anys. Tal com explica Àngel Reynal, «a la sessió, vaig proposar-los de forma inesperada posar davant la càmera mostrant un gest que els definís. La intenció era submergir-nos en el seu interior per trobar allò que, inconscientment, no ens mostren a través de la seva obra». Romandrà oberta al públic fins al 15 de desembre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li