La comarca s’apunta a les Jornades Europees del Patrimoni

0
1377

Museus amb portes obertes, exposicions, visites guiades, concerts, representacions teatrals, exposicions…


Els dies 11, 12 i 13 d’octubre se celebren les Jornades Europees del Patrimoni, on Catalunya participa des de l’any que es van crear, el 1991. L’objectiu és donar a conèixer i potenciar el patrimoni cultural. A la comarca, una gran part de municipis ofereixen jornades de portes obertes als museus, exposicions, rutes guiades, representacions teatrals, exposicions… i fins i tot concerts.

A Vilafant, el diumenge 13 AMIPS ha fet coincidir el 23è Aplec de la Festa del Manol amb les Jornades Europees del Patrimoni. A les 9 h està programada una caminada des de la Font de Can Massanetfins a Palol Sabaldòria. En aquest punt, l’arqueòloga-directora de les excavacions, Anna Augè, oferirà a partir de les 11.30 h la xerrada «Palol Sabaldòria, patrimoni cultural i natural».

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha organitzat pel diumenge al museu de l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries l’activitat «Enfarina’t. Visita amb degustació a l’Ecomuseu-Farinera»; el Museu d’Història Medieval ofereix l’exposició «Carles Fages de Climent. A l’Arcàdia empordanesa», i a la basílica de Santa Maria i la sinagoga del Puig del Mercadal s’hi duran a terme visites guiades.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li