La comarca commemora el Dia de l’Orgull Lesbià, Gai, Transsexual, Bisexual i Intersexual

0
799

A banda de col·locar la bandera de l’arc iris al consistori, l’ajuntament també va situar un plafó a la Rambla amb el lema «A Figueres estima com vulguis»


 

Ahir 28 de juny es va commemorar el Dia de l’Orgull Lesbià, Gai, Transsexual, Bisexual i Intersexual. A banda de col·locar la bandera de l’arc iris al consistori, l’ajuntament també va situar un plafó a la Rambla amb el lema «A Figueres estima com vulguis». A més a més, van difondre un vídeo a través de les xarxes socials,on hi apareixien totes les regidores i regidors de l’Ajuntament de Figueres repetint el lema, en un missatge de suport i unitat. A les 19 h, a la plaça de l’ajuntament es va procedir a la lectura del manifest, on s’expressava el suport al col·lectiu LGTBI i es feia una crida a les persones afectades a no callar.

A Castelló d’Empúries i Viladamat també es va poder veure la bandera que engloba al col·lectiu LGTBI penjada a l’ajuntament. A la Jonquera, en canvi, van situar els colors de l’arc iris a l’estructura del pont.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li