La Comarca avança diversos actes per la Marató de TV3

0
1436

Aquesta serà la 27a vegada que se celebra, i durant tot aquest llarg recorregut ha aconseguit recaptar 187.936.376 euros, fet que demostra la bona voluntat i la predisposició a col·laborar


La Marató de TV3 és sens dubte una de les mostres més importants de solidaritat de Catalunya. Aquesta serà la 27a vegada que se celebra, i durant tot aquest llarg recorregut ha aconseguit recaptar 187.936.376 euros, fet que demostra la bona voluntat i la predisposició a col·laborar.

Cada any, la Marató es focalitza sobre un problema concert. Aquest any són les malalties minoritàries, afeccions molt poc freqüents que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000 habitants. Inclouen un conjunt de malalties molt diferents entre si, però tenen en comú que acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants.

Tot i que la data oficial és el 15 de desembre, a la comarca ja s’han efectuat diverses activitats durant l’any per recaptar fons. Com la celebrada a Castelló d’Empúries el 3 i 4 de novembre, quan el Grup Empordanès d’Investigacions Subterrànies va organitzar una marxa d’obstacles que va aconseguir recaptar 1.804,78 euros. Durant aquesta setmana també hi ha una oferta d’activitats relacionades amb la Marató d’enguany, que barregen solidaritat i diversió. Un tastet del que vindrà en els propers dies.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li