La Colla de Figueres guanya el Concurset de Castells

0
1652

Segons la colla, durant aquesta diada han segellat la seva millor actuació realitzada fins ara: descarregant un 5d7, un 7d7 i una decisiva torre de 7


 

Era la segona vegada que els Merlots es presentaven en el concurs. I en tenien ganes. Fa unes setmanes van fer una crida als figuerencs per acompanyar-los fins a Torredembarra. Diumenge, unes 160 persones es van desplaçar per animar-los durant el Concurset de Castells. Segons la colla, durant aquesta diada han segellat la seva millor actuació realitzada fins ara: descarregant un 5d7, un 7d7 i una decisiva torre de 7. El cap de colla, Ignasi Cabré, juntament amb els més menuts, va recollir el guardó al final de la jornada. «Aquest és un èxit col·lectiu», va declarar Cabré, que assegura que no ha estat fàcil el repte: «Tot i les dificultats amb què ens hem anat trobant al llarg de la temporada, he treballat de valent i molts castellers s’han compromès amb la colla durant molts dies». El Concurset va aplegar onze colles d’arreu de Catalunya, que alcen castells de la gamma de set.

La colla de Castelldefels va quedar en segona posició, seguida pels de l’Alt Maresme i els del Poble Sec, que van aconseguir la quarta posició. L’esdeveniment se celebra cada dos anys i el 2016 els liles empordanesos hi van participar per primer cop. Aleshores, es van emportar la segona posició.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li