La Junta Local de Seguretat fa el balanç de les problemàtiques

0
649

Una de les preocupacions de la junta és «la visió esbiaixada» de la violència masclista entre la població adolescent


Castelló d’Empúries ha celebrat recentment la Junta Local de Seguretat presidida per l’alcalde, Salvi Güell, i amb assistència del director dels Serveis Territorials d’Interior de la Generalitat de Catalunya a Girona, Albert Ballesta, així com diversos membres dels cossos i forces de seguretat del territori i la població. En aquesta junta es debat l’estat de la seguretat ciutadana del municipi, es posen en comú les problemàtiques i s’acorden estratègies per millorar la coordinació dels diferents cossos de seguretat amb l’objectiu de ser més eficients en aquest àmbit de la població.

BALANÇ 2019. Apunten que l’estat d’alarma ha fet que s’hagi accentuat la violència de gènere i també les baralles familiars. A banda, un fet destacable és que el robatori amb força ha estat un dels delictes que més ha augmentat els últims mesos. I pel que fa a accidents, s’han reduït un 23% i és el xoc amb animals la principal causa d’accident. Dins els nuclis urbans hi ha hagut 177 accidents, 75 menys que l’any anterior.

FET PREOCUPANT. La Junta Local de Seguretat ha destacat que la violència de gènere entre els adolescents és molt present entre les problemàtiques. S’ha detectat que hi ha una visió esbiaixada i preocupant de la violència masclista en aquesta franja d’edat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li