La Ciutadella més familiar

0
1069

Tots els dimarts i els dissabtes a partir de les 7 de la tarda, a excepció del 13 d’agost per la celebració de la festa major, la Ciutadella de Roses ofereix diverses disciplines artístiques: teatre, contes, música, circ, màgia, titelles i dansa amb accés lliure per a tothom


Tots els dimarts i els dissabtes a partir de les 7 de la tarda, a excepció del 13 d’agost per la celebració de la festa major, la Ciutadella de Roses ofereix diverses disciplines artístiques: teatre, contes, música, circ, màgia, titelles i dansa amb accés lliure per a tothom. Unes propostes que durant aquest mes de juliol han registrat una gran assistència de públic, amb un total de 1.189 espectadors entre vilatans i visitants.

Abans de la pandèmia els espectacles es realitzaven a la plaça de Catalunya i a la plaça de la Bocana de Santa Margarida. Ara es fan en un espai tranquil i ombrejat, amb la possibilitat que ofereixen d’acabar el dia envoltats de patrimoni cultural i divertiment. Són les claus de l’èxit d’aquesta proposta que es manté fins al 3 de setembre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li