La CEBA s’adapta al context

0
1161

Si el context sanitari ho permet, l’activitat impulsada per l’Adepaf, que enguany celebra la sisena edició, s’iniciarà a l’octubre, concentrant els entrenaments al pavelló Roser Llop


El Campionat Escolar de Bàsquet de l’Adepaf de Figueres, la CEBA, no s’aturarà malgrat la Covid-19, tot i que canviarà el seu model per adaptar-se al context de pandèmia d’aquests dies. En aquest sentit, el club empordanès avança que l’edició d’enguany, la sisena, oferirà un «format diferent», amb uns entrenaments que es realitzaran al poliesportiu municipal Roser Llop i no a les diferents escoles participants, com es feia fins ara.

En concret, les sessions es faran els dilluns, dimecres i divendres, de les cinc a les sis de la tarda, a partir del mes d’octubre. «Els nens i nenes d’entre P5 i 2n de primària faran exercicis conjunts adaptats en tot moment a la pandèmia», detallen des de l’entitat basquetbolística.

«Per aquesta edició de la CEBA ens adaptarem en dos sentits. Per un costat, farem activitats adaptades a la Covid en tot moment, i per l’altre, ens reinventarem logísticament per aconseguir que tothom que vulgui fer bàsquet en faci», explica el responsable del campionat escolar, Carles Pujol.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li