La CEBA arrenca amb més de 100 jugadors

0
1720

El Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf està format per un total d’11 escoles participants


 

El Campionat Escolar de Bàsquet Adepaf, la CEBA, ja ha arrencat els motors d’una nova edició. Enguany, l’activitat compta amb 11 escoles participants i més d’un centenar de nens i nenes apuntats, unes xifres que consoliden el projecte del club figuerenc iniciat a principis del 2016.

En concret, els centres escolars participants són els següents: Anicet de Pagès, Amistat, Carme Guasch, Cor de Maria, Dalí, Pallach, Parc de les Aigües, Sant Pau i Salle, a més de les escoles dels pobles de Vilabertran (Torre d’en Reig) i Cabanes.

Com en la resta d’edicions, a partir del mes de gener i fins al juny es realitzarà una trobada mensual en què tots els joves podran competir amb els altres col·legis. D’altra banda, i en paral·lel, el club també treballa per enfortir la formació dels entrenadors. En aquesta edició, el cos tècnic de la CEBA estarà format per Martí Aisa (Adepaf), Noura El Haddad (Anicet i Vilabertran), Edu López (Dalí), Clàudia Puig (Parc de les Aigües), Pau Caula (Santa Pau), Estel Mallol (Pallach), Carles Pujol (Carme Guasch), Jordi Sánchez (Cabanes), Gerda Sirbikyte (Cor de Maria), Eric Jiménez (Amistat), Ramón Roig (La Salle) i Ferran Aparicio (La Salle).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li