La Cate puja el teló consolidant els cicles i ampliant l’oferta familiar

0
1061

L’entitat cultural ha presentat una nova programació amb oferta de tota mena i per a tots els públics


«Aquests mesos seguirem amb els nostres cicles habituals de teatre, titelles, cinema i el ja consolidat cicle musical 66 Butaques». Així definien des de La Cate de Figueres el que serà la programació cultural de setembre a desembre d’aquest 2022. Una de les novetats d’enguany és que La Cate ampliarà la seva programació familiar amb un cicle de contes per a la mainada, que porta per títol «Els meus primers contes». Es tracta de diferents històries preparades per les artistes Ada Cusidó i Olga Cercós. Una altra novetat és que a partir d’ara les sessions de titelles es faran a la sala d’espectacles, «ja que a les últimes representacions es van exhaurir les entrades a totes les sessions», apunten des de l’entitat.

EL TEATRE. Un dels eixos de la programació és el teatre. En aquesta nova oferta hi haurà fins a quatre representacions de teatre amateur i professional de Catalunya. Destaca un homenatge a Núria Feliu, amb un musical de la mà de la companyia The Feli­uettes. D’altra banda, es donarà un nou impuls al Cineclub Figueres, amb el qual La Cate se suma un any més a la Filmoxarxa per oferir pel·lícules de cinema europeu, en versió original i subtitulades al català. Com l’any passat, l’entitat també acollirà la 19a Mostra de cinema espiritual de Catalunya. I també tornaran a retransmetre òpera i dansa en directe, des de l’Òpera Nacional de París, en col·laboració amb Rising Alternativa.

CICLE 66 BUTAQUES. Al desembre s’encetarà la quarta edició del cicle i hi haurà els concerts de Lu rois, Selva Nua i Carla Serrat. Des de l’entitat expliquen que aquest cicle és totalment gratuït per als menors de 16 anys i hi haurà un 50% de descomptes per a persones de 16 a 29 anys.

LA PROGRAMACIÓ.Per poder consultar la programació sencera dels espectacles, els horaris i els preus de les entrades, podeu visitar la pàgina web de La Cate.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li