La Casa Fages funcionarà com a hotel de luxe l’estiu vinent

0
1541

L’habitatge on va viure el poeta Carles Fages de Climent es va vendre al grup Fimed Hotels per 2,2 milions d’euros


L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, acompanyada de regidors i tècnics, va visitar ahir l’antiga Casa Fages amb els actuals propietaris. La trobada va consistir en un recorregut pels espais de l’immoble, que s’està rehabilitant per convertir-lo en un hotel de luxe de 4 estrelles.

Els promotors volen que l’establiment ja estigui funcionant l’estiu vinent. Això vol dir que les obres es posaran en marxa aviat, tot i que ja s’han fet algunes tasques d’enderroc d’elements interiors. L’hotel estarà inspirat en l’univers de Salvador Dalí i portarà el nom de Diví. Tindrà 29 habitacions, zona de spa, sala de reunions, restaurant i un pati interior amb piscina. Tot i la reforma, la propietat vol conservar elements del pis on vivia la família Fages. I és que en aquest edifici va néixer el poeta Carles Fages de Climent. L’immoble es va vendre a l’empresari Jean-Marc Fau per 2,2 milions d’euros a principis d’any. Fau és propietari del grup francès Fimed Hotels, que compta amb el Mas Lazuli a Pau i el Villa Gala a Cadaqués.

La Casa Fages, construïda al segle XIX i d’estil neoclàssic, és obra de l’arquitecte Josep Roca i Bros. Està situada a tocar de la Rambla, al principi del carrer Monturiol. Al costat hi ha el Museu de l’Empordà, i a pocs metres, la casa natal de Dalí. L’immoble tindrà dos locals comercials per llogar.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li