La Brigada Jove crea un ‘chill-out’

0
1915

Un grup de persones d’entre 16 i 18 anys de l’Oficina  Jove de l’Alt Empordà ha dut a terme aquest nou espai a Figueres, ubicat al Casal Cívic


L’Oficina Jove de l’Alt Empordà ha engegat un projecte pioner a la comarca. Es tracta de l’anomenada Brigada Jove, que consisteix en un servei de voluntariat per a noies i nois de la ciutat amb ganes d’implicar-se en el servei comunitari. Les persones que hi participen són joves d’entre 16 i 18 anys, que durant l’estiu s’han compromès a realitzar tasques a escala municipal pel bé de la comunitat. Un dels espais que han dut a terme durant el mes de juliol i que es va inaugurar la setmana passada és el chill-out al Casal Cívic de Figueres (antic Casal de la Gent Gran).

NOU ESPAI ‘CHILL-OUT’. La creació d’aquesta zona per al jovent de la ciutat ha implicat la feina i col·laboració de la Brigada Jove 2017 de l’Oficina Jove Figueres-Alt Empordà, el Consell Comarcal, el consistori i el mateix Casal Cívic. L’acte inaugural va comptar amb la presència del conseller comarcal de Joventut, Alfons Vila; la directora general de Joventut de la Generalitat, Marta Vilalta, i representants de l’ajuntament de la ciutat.

AIGUAMOLLS. L’espai està inspirat en la lluita ecologista que es va fer a la comarca , fa 40 anys, per preservar l’espai natural.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li