La bombolla del lloguer passa de llarg a Figueres

0
996

Un informe elaborat per la Cambra de la Propietat assenyala que les dades es troben dins de la normalitat pròpia del creixement econòmic


L’alarma davant la pujada dels preus dels habitatges de lloguer que s’ha encès a les comarques de Barcelona no ha arribat a la ciutat de Figueres, que, malgrat haver viscut un lleuger augment de preus, veu com les seves dades es troben dins de la normalitat pròpia del creixement econòmic.

En aquest sentit, i segons un informe elaborat per la Cambra de la Propietat, el preu del lloguer durant el quart trimestre del 2016 va repetir valors i es va situar en 416 euros. Girant la vista enrere, els lloguers a la capital altempordanesa van assolir el preu màxim el tercer trimestre del 2008, amb 550 euros. A partir de llavors, i exceptuant lleus oscil·lacions, el preu no va deixar de disminuir fins a arribar, en el decurs del segon i tercer trimestre de l’any 2013, al mínim registrat en l’estudi estadístic de la Cambra, 400 euros, un valor que s’ha anat repetint en molts trimestres des de fa pràcticament un parell d’anys.

Font: Cambra de la Propietat Urbana de Girona

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li