La Biblioteca Fages de Climent participa en el projecte 78 RPM

0
895

Les activitats es reprenen aquest dijous en format virtual amb una sessió d’anàlisi musical a càrrec del grup Cala Vento


Els components del grup musical empordanès, Aleix Turón i Joan Delgado, parlaran aquest dijous 18 de novembre a partir de les 19 h d’un dels seus discs preferits, el Favourite worst nightmare d’Arctic Monkeys. Aquesta audició comentada és la primera activitat del projecte 78 RPM engegat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona per tal de fomentar la música a les biblioteques.

La vintena d’activitats del cicle, que es va iniciar el 20 d’octubre, es porten a terme en vuit biblioteques de la província de Girona durant diferents jornades. El seu objectiu és fomentar la difusió i presència de la música a les biblioteques. A banda de la sessió d’aquest dijous, la biblioteca Fages de Climent acollirà dues trobades més: el dimecres 2 de desembre, Carles Pujol parlarà de L’últim Segell, Sangtraït; el dimecres 16 de desembre, Jaume Pla (Mazoni) parlarà de Revólver, The Beatles.

Tant les activitats de la Biblioteca Fages de Climent com les de la resta de biblioteques es podran seguir a www.bibgirona.cat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li