La beca ‘Eduard Puig Vayreda’ finançarà estudis sobre la vinya i el vi

0
923

Aquesta beca d’investigació, de caràcter biennal, concedeix 5.000 € a un projecte d’investigació inèdit i que guardi una relació amb la viticultura i l’enologia en qualsevol d’aquests àmbits: històric, arquitectònic, etnològic, ambiental, turístic o econòmic


 

Ja està oberta la segona convocatòria de la beca ‘Eduard Puig Vayreda’, impulsada per la DO Empordà, la Càtedra del Vi i l’Oli de l’Empordà, la Universitat de Girona i l’Ajuntament de Figueres. Aquesta beca d’investigació, de caràcter biennal, concedeix 5.000 € a un projecte d’investigació inèdit i que guardi una relació amb la viticultura i l’enologia en qualsevol d’aquests àmbits: històric, arquitectònic, etnològic, ambiental, turístic o econòmic. El seu objectiu és aprofundir en camps que encara no han estat prou explorats i que poden afavorir el coneixement i l’evolució del mateix sector vinícola.

Els projectes de recerca i les candidatures es poden presentar a la seu del Consell Regulador de la DO Empordà, fins al 12 de febrer. El guanyador es farà públic el 12 de març del 2021.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li