La 30a Ruta de l’Anxova serà un Gastroanxova Tour pel municipi

0
746

S’han creat quatre rutes diferents, programades entre el dissabte dia 3 i el diumenge dia 4. Cal reservar entrada a l’Oficina de Turisme


La tradicional Festa de l’Anxova de l’Escala i la Ruta de la Tapa de l’Anxova han tirat d’imaginació i han aconseguit trobar una fórmula per poder celebrar la seva trentena edició.

Per evitar l’acumulació de persones a la majoria dels locals participants a Ruta de la Tapa, s’ha decidit optar per un nou format, el Gastroanxova Tour. Es tracta de visites guiades per a grups d’un màxim de 5 persones més el guia (el nombre s’adaptarà en cas de canvi de normativa), que permetran combinar el coneixement d’alguns dels atractius del municipi, al mateix temps que es degusten tapes fetes amb anxova a diversos establiments. Inclou visita guiada de dues hores, cinc tapes i cinc begudes, i el cost és de 25 euros per persona. S’han creat quatre rutes diferents, programades entre el dissabte dia 3 i el diumenge dia 4. Cal reservar entrada a l’Oficina de Turisme.

La Festa de l’Anxova mantindrà l’acte institucional del diumenge dia 4 amb el president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà, Xavier Albert, com a pregoner d’aquesta edició. Aquest any es donaran dues Anxoves d’Or: una al futbolista escalenc Valery Fernàndez, jugador del Girona FC, i l’altra a l’economista Xavier Sala-i-Martín. Per contra, la degustació popular d’anxoves ha quedat anulada.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li