Jutgen l’acusada de deixar violar la filla a canvi de droga

0
469

L’Audiència només ha jutjat la mare perquè el pare va morir. Durant la seva declaració la dona va negar tots els fets i va assegurar que els seus fills diuen «mentida rere mentida»


L’Audiència de Girona va jutjar dijous la dona que s’enfronta a 22 anys de presó per «permetre» que un home violés la seva filla de 8 anys a canvi de diners o drogues. Segons les acusacions, la menor va conviure amb els pares biològics a Roses durant els anys 2008 i 2009, i la van sotmetre a «violència continuada», propinant-li pallisses o ruixant-li el cap amb insecticida. A més, la vexaven i humiliaven fent-la menjar de quatre grapes o obligant-la a «desfilar» amb roba interior i botes de taló.

La víctima va interposar la denúncia l’any 2017, quan ja feia 5 anys que vivia de manera permanent amb una família d’acollida. Segons va explicar al judici, quan estava a 4t d’ESO no va «poder més»: «Necessitava explicar-ho perquè m’ajudessin». La noia, que ara ja és major d’edat, va concretar que tenia ideacions suïcides, s’autolesionava i veia que tenia molt problemes per relacionar-se amb nois. De fet, va assegurar que li han quedat seqüeles, ja que a dia d’avui aquesta situació persisteix i continua sentint «repugnància» cap als homes.

El relat detallat que va fer a la sala de vistes de la secció tercera de l’Audiència de Girona descriu un calvari de maltractaments, abusos sexuals, humiliacions i vexacions durant els dos únics anys en què va viure amb els seus pares biològics a Roses, tant a ella com al seu germà, que és un any més petit.

L’Audiència només ha jutjat la mare perquè el pare va morir. Durant la seva declaració la dona va negar tots els fets i va assegurar que els seus fills diuen «mentida rere mentida».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li