Junts actualitza el pla Reactivem Figueres

0
1192

Es proposen accions com la cessió d’espais públics per ampliar i crear noves terrasses; impulsar una plataforma de delivery i venda en línia per al comerç local, impulsar l’Agència de Desenvolupament Local i Comarcal o iniciar la pacificació del centre de la ciutat


El grup municipal de Junts per Figueres ha afegit 30 noves mesures al pla que va presentar el passat 12 d’abril, que porta per nom Reactivem Figueres.

En la darrera actualització es proposen accions com la cessió d’espais públics per ampliar i crear noves terrasses; impulsar una plataforma de delivery i venda en línia per al comerç local, impulsar l’Agència de Desenvolupament Local i Comarcal o iniciar la pacificació del centre de la ciutat.

Les noves mesures completen la primera fase del pla per reactivar la ciutat, dinamitzar l’economia local i promoure polítiques actives per diversificar el sector productiu. El contingut del pla amb les noves mesures també ha estat lliurat a l’alcaldessa i als portaveus municipals. Junts reitera la petició que el pla es transformi en un acord de ciutat entre tots els grups polítics.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li