Júlia Pujol: ‘Molts es quedaran sorpresos quan vegin aquesta prova i l’entorn’

0
1751

La jove ciclista jonquerenca és una de les cares visibles per donar a conèixer la primera edició de la prova jonquerenca. També serà una de les competidores a tenir en compte durant la cursa, tot i que reconeix que «serà difícil»


Contenta per ser la imatge del primer Open BTT de la Jonquera?
Sí, molt. És el meu poble i estic contenta que es faci a casa, normalment quan vaig a córrer a fora i dic que soc de la Jonquera molta gent en destaca les coses menys positives, i segurament ara es quedaran ben sorpreses quan vegin aquesta prova i l’entorn que l’envolta.

Com definiria el recorregut alberenc?
Crec que és un traçat bastant dur, sobretot les pujades, i amb pedres soltes que dificultaran el pas per algunes zones. No és precisament un circuit molt tècnic, però sí que tindrà ascensos importants i dificultosos i, possiblement, qui domini aquests registres ho tindrà més bé per firmar un bon resultat.

Quin objectiu es marca des del punt de vista personal?
Intentaré fer-ho al millor possible. Soc conscient que hi ha bastant nivell arreu de Catalunya i m’agradaria estar al davant, fer podi, fins i tot, però sé que serà molt difícil.

I si parlem de la temporada, com es presenta?
Aquest any competiré a la Copa Catalana i també m’agradaria fer alguna prova per Espanya, tot i que algunes coincideixen amb les proves que es fan aquí. Durant la meva etapa de júnior ja havia competit en àmbit estatal, però últimament, sobretot a causa dels estudis, no n’he tingut ocasió. Per tant, aquesta temporada em marco com un dels objectius competir més arreu d’Espanya.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li