Josep Serra, guardonat amb el Jonc d’Or a títol pòstum

0
742

Serra, que va morir el passat mes de maig, va participar en la política local com a regidor entre els anys 1983 i 1987 i també entre el 1991 i el 2011, a més de formar part de les juntes de l’Associació Cultural i Esportiva Jonquerenca i ser president durant més de 20 anys de la Unió Esportiva la Jonquera


 

El Ple de l’Ajuntament de la Jonquera va aprovar dimecres, 30 de setembre, la proposta d’atorgament del Jonc d’Or a títol pòstum a Josep Serra i Vila, que va morir el passat mes de maig. Amb aquest guardó, el consistori ret homenatge a la figura de Josep Serra, veí del municipi durant els últims 50 anys de la seva vida i llargament implicat amb la cultura, l’esport local, la política i l’activitat social. A banda del guardó, l’Ajuntament organitzarà properament un petit acte per entregar el guardó a la família.

Serra va participar en la política local com a regidor entre els anys 1983 i 1987 i també entre el 1991 i el 2011. Va formar part de les juntes de l’Associació Cultural i Esportiva Jonquerenca, i va ser president durant més de 20 anys de la Unió Esportiva la Jonquera. El 2005 va rebre la Medalla de l’Esport de les Comarques Gironines, per la Secretaria de l’Esport de la Generalitat.

El Jonc d’Or és un títol creat pel consistori jonquerenc l’any 1998, que reconeix a títol individual o col·lectiu aquells que amb la seva implicació amb la vila, sigui en els camps de la cultura, l’esport o l’acció humanitària, fan augmentar el prestigi i el bon nom de la Jonquera.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li