Josep M. Najes ha plegat de regidor de Palau-saverdera

0
1444

El motiu es deu a raons personals i laborals, segons ha explicat el mateix protagonista


 

El membre de l’equip de govern de Palau-saverdera Josep M. Najes, del grup Gent de Palau-Acord Municipal, ha deixat el càrrec de regidor per raons personals i laborals, segons ha assegurat ell mateix.

Najes, que es va presentar en el tercer lloc de la llista de Gent de Palau-Acord Municipal, ja va comunicar la decisió el 14 de juliol. El 14 de març passat, l’alcaldessa Isabel M. Cortada, li va retirar totes les responsabilitats dins del govern municipal per “desacords en la manera de gestionar els temes que afecten el municipi”.


Josep M. Najes havia portat les àrees de Medi Ambient, Esports, Infraestructures i Urbanisme i, des del 14 de març, aquestes àrees havien quedat repartides entre els seus companys de Gent de Palau i d’Alternativa per Tothom, que és l’altre grup que forma part del govern.

L’àrea de Medi Ambient ha passat a Paulina Calvo; Esports, a Guillermo Colomer (Alternativa per Tohom); Infraestructures, a Miquel Serra (Alternativa per Tothom) i Urbanisme queda a mans de l’alcaldessa.

El ple de Palau-saverdera va acordar comunicar la renúncia de Josep M. Najes a la Junta Electoral Central i demanar la credencial per a Bruno Maydat Malé, que anava quart a la llista de Gent de Palau-Acord Municipal, per darrera de Najes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li