Jose Manuel Álvarez: ‘Estaríem disposats a pactar amb els partits constitucionalistes, som un partit d’unitat’

0
1579

Jose Manuel Álvarez és el candidat a l’alcaldia de Roses per Ciutadans


 

On s’ha malinvertit durant l’últim mandat?
S’han deixat de banda els projectes per al jovent de Roses, estan desubicats i necessiten el que proposa Cs: que se’ls pregunti quines necessitats tenen. Nosaltres, com a Ajuntament, ja que ells són el futur del poble, tenim l’obligació de comptar amb ells. I això no s’ha fet ni s’està fent.

Per tant, on s’hauria d’invertir?
S’hauria d’invertir en els comerciants de la vila i també en la joventut. Tenim unes partides que s’anomenen «Roses posa’t guapa» i hi ha milers d’euros destinats a les persones que vulguin arreglar les façanes o els seus edificis, perquè puguin fer-ho. Cal pensar que els nostres botiguers i comerciants estan abaixant les persianes i també haurien de tenir una ajuda fiscal, ja que són una part molt important de l’estructura de la nostra vila.

Seran uns comicis fragmentats, amb qui pactaria per fer govern?
Esperem, sense dubte, amb il·lusió i força, encapçalar aquest Ajuntament. Estaríem disposats a pactar amb els partits constitucionalistes. Nosaltres som un partit d’unitat i volem que la convivència torni a Roses. I això, sense cap mena de dubte, el constitucionalisme ho farà possible.

Quin projecte destacaria del seu programa electoral?
El Museu de la Pesca. És un projecte que farà que totes les escoles puguin estudiar el fons marí de la zona i aportarà molt de turisme a Roses. I l’altre és l’esport, volem que Roses sigui un centre neuràlgic de l’esport, ja que tenim tots els ambients: mar, muntanya, camins… volem que sigui una fortalesa per a Roses.

Com cal encarar el top manta?
Tenim el top manta, els ocupes… Hi ha hagut una gran deixadesa per part de l’equip de govern. Tenim unes grans forces de seguretat i crec que no s’ha treballat ni s’han coordinat suficientment. El futur és parlar-ne amb tothom, estar units i lluitar contra el top manta.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li